23.4.07

Sic




Sense comentaris:

"Vendo costo del güeno"
• Detingut un home a Badalona que distribuïa notes indicant com aconseguir haixix
EL PERIÓDICO
BARCELONA

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Badalona acusat de tràfic de drogues després de descobrir que era el suposat autor d'una nota manuscrita en què s'anunciava un punt de venda d'haixix. El text, ple de faltes d'ortografia, inclou un plànol i les instruccions per contactar amb el suposat traficant, identificat com a Marcos R. I., de 32 anys.

Agents de la policia autonòmica van localitzar en diversos llocs de Badalona fulls escrits a mà i fotocopiats en què s'especificava la manera d'aconseguir aquesta substància il·legal. El text ja informa que "una barreta" d'haixix val 20 euros.

El suposat autor de la nota demana als futurs clients que s'esperin al costat de la finestra del darrere de casa seva i als bancs "d'asseure's [sic]". Marcos R. I. indica que per avisar-lo cal xiular al lloc que s'indica al plànol, això sí, "sin llamar la atensíon o no su vendo na [sic]".

Dubtes dels Mossos

Encara que la nota especificava que no es venia droga a menors, els fulls es van trobar en molts llocs públics i en una plaça del barri de Sant Roc on normalment es reuneixen molts joves.

Tot i que els Mossos van arribar a dubtar si els escrits eren una broma per la gran quantitat de faltes d'ortografia que hi ha i pel plantejament surrealista, van decidir muntar un dispositiu de vigilància en aquesta zona. Els agents van comprovar que, efectivament, s'hi produïa un delicte de tràfic de drogues, incloent-hi venda a menors, seguint les instruccions del text trobat al carrer.

El detingut, amb antecedents

La policia autonòmica va comprovar que en una sola tarda el detingut va fer 12 presumptes trafiques il·legals. Així, el dia 19 d'abril els Mossos van detenir Marcos R. I. a l'identificar-lo com la persona que subministrava haixix des de la finestra de casa seva.

El sospitós, que tenia un antecedent policial per robatori, va passar a disposició del Jutjat número 2 de Badalona dissabte passat.

Fins aviat (espero), Hagfish on earth


P.S.: perdoneu l'oblit aparent del bloc, porto dies que blogspot no em funciona. Espero poder continuar escribint pero no sembla deixar-me.