27.2.07

"Musical breast implants"




Avui volia parlar d'en Bao Bao, està una mica tristot perquè quan llegeixi això ja es trobarà en el campus de Beida. Però la història que s'explica a través d'unes titelles turco-chineses haurà d'esperar.

El meu alter ego "gore" m'obliga a parlar d'una notícia que he trobat en una web seria de notícies que s'anomena Ananova. El cercador no el coneixia però hi he entrat a través del google quan buscava un accessori de l'mp3 que tinc. Semblava una pàgina sèria i he decidit veure quins tipus d'articles tenia. En aquest punt, he decidit buscar les notícies que tenien sobre, per exemple, mp3's. Llegint llegint he trobat una notícia que m'ha deixat glaçat. Es titula "Musical breast implants" (glubs), és a dir implant mamari musical. Hem sembla molt fort, la notícia diu així:

Els xips de memòria que permeten guardar arxius musicals aviat podran ser montats en els implants de mama. Un dels pits podria allotjar el reproductor mp3 en si i l'altre podria enmagatzemar tota la discogrfia preferida de la portadora. BT futurology ha desenvolupat la idea i creu que podria ser possible en els propers 15 anys. Ian Pearson, analista dels laboratoris de BT va dir que l'electrònica basada en plàstics flexibles hauria de caber en l'interior del pit. La senyal d'audio seria transmessa als auriculars i el control de l'aparell es realitzaria a través d'un dispositiu que es pot colocar a la cintura i que es comunicaria per Bluetooth. Segons The Sun, Ian Pearson va dir: "Ara mateix, se'm fa molt difñicil pensar que un implant mamari és merament decoratiu. Si una dona té una cosa implantada permanentment, també podria fer quelcom útil". Els sensors al voltant del cos, conectats a través d'impulsos elèctrics amb els xips ens podrien avisar d'alteracions cardíaques, la pressió sanguínia, diabetis i càncer de mama.
Podeu trobar l'original a: http://www.ananova.com/news/story/sm_1570835.html

A mi m'ha semblat molt fort, no se que en penseu. Potser les coses canvien molt d'aquí a 15 anys però se'm fa molt difícil pensar que això serà una revolució com la que va suposar l'iPod. O això espero... Tot i que la part relacionada amb la prevenció de la salut tampoc ho trobo tan extrany. De fet, ja existeixen aparells que s'implanten per a fer quelcom (marcapasos, dispensadors automàtics de morfina...). Fins aviat, Hagfish on earth

3 comentaris:

Anònim ha dit...

diu el tal Pearson:
si una persona te una cosa implantada permanentment, tambe podria fer alguna cosa util.

Dic jo:
be, el tal Pearson te el cervell implantat permanentment, i no sembla que aixo serveixi de gaire res.

miq ha dit...

Bona la reflexió, Jordi!

A mi el cervell tampoc em serveix de gaire res i per això se m'acudeixen noms per a la cosa:

iPit, en podria ser un.

Anònim ha dit...

Ey, que tot vagi bé demà.