16.1.07

El retonno

 Ja sóc per aquí de nou. Fa temps de la darrera entrada al blog i molts pensareu que sóc un deixat. Teniu raó, sóc un deixat però us diré una cosa més. També sóc un gos i desde que vaig dipositar la tesi m'he dedicat a mandrejar de moltes maneres. Primerament vaig anar a visitar a la família del país basc. Allà vaig disfrutar de la familia, de la ciutat i els seus costums. Ara us podria posar les dents llargues explicant-vos les maravelles culinàries en format pintxo o plat que vaig disfrutar però seria lleig. Només recomanar-vos que quan pugueu us hi escapeu i disfriteu de la gent i la cultura.



Després vaig empalmar amb les pre-vacances nadalenques i el Nadal. De fet va ser molt similar que el que havia fet al pais basc però a BCN. És a dir, xerrar, passejar, menjar i beure; vicis diversos que a un servidor li agrada disfrutar (així estem...). I pasades les festes he tornat a treballar. Per evitar traumes postvacacionals he començat a ritme lent però cada dia faig una mica més que l'anterior (i per aquest motiu he reactivat el bloc).

No vull marxar sobre un fet que m'ha trasbalsat aquests darrers dies. L'estupid atentat d'ETA a la T4 de Barajas ha estat una barbarie que alguns creiem que podriem oblidar. Però pitjor ha estat la resposta de certs partits polítics o mitjans de comunicació que ens mostren com l'únic interès que tenen és el rèdit electoral.

JA N'HI HA PROU!!!

2 comentaris:

miq ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
miq ha dit...

Benvingut i benretrobat!
Quina barra: pintxos, kokotxes i altres menges amb Ks i TXs...que els donen aquell toc que només a Euzkadi els saben donar. Després, passejades, bones converses, més menges, família i amics. Però això què és!!! Quasi-doc, Quasi-nopredoc...molta sort amb el que et queda, que no és poc, però segur que ho faràs molt bé!
Mantén-nos informats!
una abraçada
miq